ποιοι ειμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, με διακριτικό τίτλο «ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», ΑΦΜ: 800116190, Δ.Ο.Υ. Δράμας,  ιδρύθηκε το 2003 από τους Γεωπόνους Γρηγόρη Τιμοσίδη και Δημήτρη Ταχτατζίδη.
Σκοπός της ίδρυσής της ήταν και είναι, τόσο ο απρόσκοπτος εφοδιασμός με γεωργικά εφόδια  στους παραγωγούς πελάτες της, όσο και η εξειδικευμένη παροχή γνώσεων και συμβουλών προς αυτούς.
Η αρχική έδρα της εταιρείας βρίσκονταν επί της οδού Δράμας 1 στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Από το 2017 όμως, η νέα έδρα της εταιρείας ευρίσκεται επί της οδού Φρίξου Παπαχρηστίδη 2 στην έξοδο της Ελευθερούπολης για Καβάλα σε μισθωμένο χώρο 120 τ.μ. ο οποίος είναι χωρισμένος σε χώρο γραφείων, εκθεσιακό χώρο και αποθήκη και άλλα 120 τ.μ. υπόγειο.
Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η εμπορία Γεωργικών Εφοδίων ήτοι Λιπάσματα, Σπόροι, Φυτοπροστατευτικά Προϊόντα, Γεωργικά Εργαλεία και μηχανήματα τόσο σε Αγρότες όσο και σε συναφείς επιχειρήσεις.  Επίσης η εταιρεία εμπορεύεται είδη που αφορούν το Αστικό Πράσινο. Η εταιρεία διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες εμπορίας που απαιτεί η κείμενη νομοθεσία για την άσκηση των παραπάνω δραστηριοτήτων.
Από το 2015 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην μεσιτεία Ενεργειακών Καλλιεργειών (Ηλίανθος, Ελαιοκράμβη, Σόγια) συνεργαζόμενη κύρια με την εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΒΕ, αλλά και άλλες του χώρου. Για τις ανάγκες της παραπάνω δραστηριότητας η εταιρεία μισθώνει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που διαρκεί η συγκομιδή των προαναφερόμενων προϊόντων αποθήκη 2.000 τ.μ. περίπου.
Η επιχείρηση από το 2020 έχει καθιερώσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001-2015 με πεδίο εφαρμογής: Εμπορία Γεωργικών Εφοδίων (Λιπάσματα- Σπόροι – Φυτοπροστατευτικά Προϊόντα), Εργαλείων και Μηχανημάτων.

Οργανόγραμμα της εταιρίας

Διαχειριστές της εταιρείας με βάση και το καταστατικό ίδρυσης της εταιρίας είναι ο Γρηγόρης Τιμοσίδης και Δημήτρης Ταχτατζίδης, αμφότεροι Γεωπόνοι.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει το κάτωθι προσωπικό:

Υπεύθυνος Γεωπόνος όσον αφορά της άδειες εμπορίας ΦΠΠ, Λιπασμάτων, Σπόρων είναι ο Ταχτατζίδης Δημήτριος.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών της και συγκεκριμένα : 2 Φορτηγά Αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους, 1 Φορτηγό Αυτοκίνητο με Γερανό, περονοφόρο όχημα κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για τη καλύτερη εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας